Om Josefin

Universitetsmänniskor everywhere

Hej, hej!

Sitter i skolan på dagens sista lektion och ska egentligen skriva en dataspelsrelaterad krönika som ska in på torsdag tillsammans med en recension om The Burning Crusade som jag har skrivit, vilket inte går så bra. Eller förresten, det gör det visst det, för i skrivande stund kom jag på exakt hur jag vill skriva denna krönika. Om varför många tjejer, precis som jag, gillar World of Warcraft, givetvis. Fan vad bra jag är.

Hela förmiddagen var det en massa folk från olika universitet här och informerade, och för första gången på väldigt, väldigt länge känner jag mig motiverad att plugga vidare. Umeå universitet is the shit. Najs. Spenderade denna del av dagen med att hänga med Rune, Björn och Pär från min gamla klass från Carlshöjdsskolan. Träffar ju typ aldrig dem längre, så det var skoj att hänga med dem och äta kroppkakor i väntan på att mitt "gäng" skulle masa sig upp ur sängen och pallra sig till skolan.

Klockan fyra ska jag repa med bandet och det känns ungefär lika kul som att äta dadelspäckat bajs (jag är trött, ack så trött). Dock så tror jag att det kan bli roligt att diskutera spelningen på Scharinska i lördags och kanske skvallra lite om kvällens alla upptåg.

Dags att dra.
Cya l8r, n00bs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.