Om Josefin

Grym fredag

Min fredag, helt sjukt bäst:

1. Jag var ledig från skolan och min körlärare ställde in min körlektion. Bäst!
2. Jag har vunnit en skiva från Anna och Åbergs distro efter att ha skickat in den roligaste fyllebilden till deras tidning Umezine. Bäst!
3. Jag har fått beröm för min krönika. Bäst!
4. Jag har tagit tag i mitt liv och slynat till en klänning genom att sy upp den (tänker inte ha klänningar i kärringlängd). Bäst!
5. Jag har fikat på Schmäck med Disa och Ylva och druckit ett te kallat "Den Sista Mohikanen". Kändes suspekt (mandarin och chilismak – ganska freaky) men roligt eftersom att jag då kunde skriva om det i bloggen. Bäst!
6. Det stod en bunt fjortonåriga brudar och sjöng nationalsången på apberget och en töntig jävla kille i samma ålder skrek åt dem att suga hans kuk. Inte speciellt bäst, men det var ändå en komisk situation för alla oss som gick förbi vid tillfället.
7. Jag ramlade i trappan utanför Schmäck och slog smalbenet, och precis bakom mig gick tre snubbar i tjugofemårsåldern. Måste ha sett jävligt roligt ut när jag stod i doggystyle och kved av smärta med byxorna var täckta av snö. Bäst!
8. Ny spelning med bandet. Bäst!

Ikväll ska jag hem till Emelie och dricka öl och sedan blir det troligtvis Rött på Berghem. Nu ska jag raka benen och ringa Robert.

So long!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.