Om Josefin

Sliten tös

Hej, hej!

Det har varit en bra men väldigt sliten dag. Blev lätt salongsberusad igår (läs jättefull) och har därför ägnat dagen i horisontalt läge i soffan iförd ett par noppiga mjukisbrallor och en tröja som luktar ingrodd svett. Har inte mått illa eller haft huvudvärk, men däremot varit mosig i skallen och seg i kroppen.

Hade verkligen skitkul igår tillsammans med Emelie, Becker och Sofia. Vi började med att dricka några öl och spela Singstar, och kvällens roligaste citat kläcktes av Becker när hon skulle sjunga Eye Of The Tiger. ’Åh! Eye Of The Liar, det är min fabolitlåt’. Både det lustiga uttalet och valet av favoritlåt kommer att förfölja henne åtminstone resten av den här terminen.

Klockan elva tog vi bussen till universitetet och gick sedan på Rött, vilket var en minst sagt spännande krog. Ganska mysigt och trevlig barpersonal, men människorna som var där… Oh my God! Aspackade country girls från typ Vännäs som satt med gamnacke vid bardisken och äckliga gubbar som synade en uppifrån och ner, rökte pipa och började snacka med mig och Sofia om huruvida man är bra på att ge oralsex om man ser ut som en nåldyna. Så sjukt äckliga. Eeew.

Teven står på i bakgrunden och nu ska Regina Lund uppträda. Hoppas det går rakt åt helvete.

Anyway så stängde Rött klockan ett och efter det fick jag och mina brudar skjuts av Gustaf så att vi kunde ta oss hem safe and sound. Bussig grabb den där Gus. I alla fall så slaggade jag på Ålidhem, och när jag väl orkade pallra mig hemåt idag så möttes jag av två liter läsk i kylen och pizza i frysen. LYCKA! Sedan när jag la mig framför teven med VK på bordet och ett täcke upp till hakan hör jag en röst säga att nästa program som står på tur är Oprah. LYCKA!

Har inget mer att skriva för tillfället, så nu ska jag istället ägna min lördagskväll åt att plugga och dricka en kopp kaffe. Lite World of Warcraft också, kanske.

Hörs och störs, lovers.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.