Om Josefin

Stadsbarn på utflykt

Bibi WesterlundJag och Disa förfryser våra rövar i snön. Nice.

Hej, hej!

Sitter i skolan med Bibi och Ylva och läser bloggar och snackar strunt. Hittills har vi hunnit diskutera alla kärleksfulla smeknamn som våra lärare fått under gymnasieåren (Asman, Weeklyboy, Hasseboy, Sork-Curt, Curreboy och Gurra G bland annat) samt skrattat åt hur vi brukade fördriva sommarloven under mellan- och högstadiet med att sitta på Carlshöjdsskolans tak och spela kort för att i panik kasta oss på mage när vaktbolagen kom åkandes för att kolla läget. Oh, the memories.

Det blev ingen lägenhetstitt för mig i helgen, och varför orkar jag inte berätta. Det finns för många anledningar, helt enkelt. Istället åkte jag i alla fall till Ylva i Tväråmark för att leka i snön och njuta av idyllen (snötäckta åkrar och en touch av koskit) tillsammans med Disa och Bibi. Vi tog med oss varm choklad och vandrade sedan trehundra meter rakt ut på en åker för att sedan sitta där i täckbyxor och fnissa medan skotrarna körde förbi. Det var sjukt trevligt. Jävligt roligt att både Disa och Bibi hade med sig sina handväskor med smink och hårspray i på vårt lilla vinteräventyr, haha.

Fan vad roligt att det gått så bra för Anja, by the way! Duktig tös det där. Brukar vanligtvis inte vara speciellt intresserad, men tack vare att VM-bloggen är så sjukt rolig så har jag varit väldigt insatt.

Skriver mer senare, om det mot förmodan skulle hända något intressant.
Hörs och störs, lovers.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.