Om Josefin

Värdelös vecka

Hej, hej!

Nu var det länge sen jag bloggade, men jag har helt enkelt inte orkat. Har i alla fall hunnit fylla nitton nu (i onsdags) och har seriöst haft världens bästa vecka. Min födelsedag inleddes med att Bibi hade bakat helt sjukt goda cupcakes (det mastigaste jag ätit, en cupcake vägde typ ett ton) och så sjöng mitt gäng för mig mellan religionspassen på onsdagsmorgonen. Efter att dubbellektionerna var slut skolkade vi från klassrådet och PA 100 och gick och fikade ännu mer på Station. Hur mysigt som helst. Alla presenter jag fått har också varit helt grymma.

Nu i helgen firade jag med att ha födelsedagsfest här hemma med massa vänner. Käkade köttgryta som Gustaf lagade, drack öl och sedan drog vissa till Shape Up och vissa till Scharinska. Själv drog jag till Pipes of Scotland med Sofia, Höken, Gustaf, Age, Ruben och Elias och där blev jag bjuden på diverse drinkar hela kvällen. Dricker aldrig sprit när jag festar men nu blev jag så illa tvungen, hehe. Hade jävligt roligt hela kvällen i alla fall.

Kan inte skriva mer ingående om helgen, för jag har helt enkelt inte tid. Det här är nämligen veckan från helvetet. Jag är sjuk som fan och har dessutom mens, och som om inte det vore nog så har jag en miljon saker som jag måste göra. På fredag har jag min första klubb på Krogen Krogen där jag ska vända plattor med två killar som har radioprogrammet 70km Punk och så ska ett band från Skellefteå spela. Därför måste jag ringa en miljon telefonsamtal, samt göra affischer och börja affischera. På onsdag har jag deadline på en krönika (har ingen jävla aning om vad jag ska skriva om) och på fredag ska ett reportage om nördar som jag gör tillsammans med Malin Bergman vara med på Ungsidorna. På onsdag har jag prov i Religion A, på torsdag ska en analys av två pjäser in samt att vi ska redovisa en reklamkampanj i Text B. På fredag ska jag även lämna in en krönika på engelska i Engelska C. Kill me plz!

Nu ska jag ta tag i mitt liv.
Buh-bye!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.