Om Josefin

Fåniga farsor

Hej, hej!

Sitter och dricker kaffe och väntar på att någonting ska hända. Det är så mörkt och tyst här hemma när mamma är borta. Hon befinner sig för tillfället i sin fantastiska, gamla hemstad Lycksele och när jag pratade med henne drack hon en öl på en uteservering med sina jobbarkompisar från häktet (eller anstalten Ersboda, jag vet inte). Lät trevligt i alla fall.

Kollade på en repris av Outsiders för ett tag sedan, och då slog det mig hur mycket jag tänker på bilkörning jämt nu för tiden. Jag tänkte nästan inte alls på att en pappa i programmet såg ut som en slemmig skurk, utan mer på att han var värdelös på att parkera och att jag skulle ha ägt honom om vi hade deltagit i SM i snygga parkeringar.

En annan sak jag tänkte på var hur kul det skulle vara om en annan pappa, som medverkade i samma program för att han försökte tvinga sin tvååriga son att bli tennisproffs, en dag skulle möta sin son, nu cirka sjutton år, i hallen. Sonen skulle vara iförd sin mammas leopardpumps och ha ögonskugga upp till ögonbrynen och bara säga: ’Pappa, jag vill inte spela tennis, jag vill vara en diva. Jag är fabulous, så fuck off!’. Och sedan skulle han typ köra racketen i matberedaren. Det skulle vara king.

Hörs och störs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.