Om Josefin

Bättre än nice

Hej, hej!

Jag mår helt otroligt mycket bättre idag! Gårdagen var verkligen misär, och jag bara grät och plågade mig själv med att kolla på bilder från Umeå Open som jag hittade på någon sida jag inte minns adressen till. Hade feber och skitont hela kvällen igår, men idag mår jag mycket bättre och svullnaden har gått ner lite. Nu är allt som behövs en burka för att dölja den.
Jag tänker definitivt gå på Open ikväll och lyssna på band och ta del av atmosfären, ska bli hur grymt som helst. Eller ska jag säga’bättre än nice’? Det är för övrigt Östra gymnasiets nya, otroligt töntiga slogan som ska få oss att ’stoppa sabbet’ så att vi kan få en ful skinnsoffa, ett biljardbord, teveapparater och andra saker som hör hemma i fula åttiotalsvardagsrum och på fritidsgårdar. Jag ser ingen mening i att köpa in såna prylar till en skola. Kan man inte satsa på att köpa in pennor eller block eller något istället för massa skräp som ändå bara går sönder och nyttjas av samma personer varje dag? Eller fräscha upp de toaletter på skolan som faktiskt är dövidriga. Oh well.

Mamma var bussig igår och fyllde på min mobil och köpte en chipspåse till mig innan hon drog till Göran also known as Vännäs MacGyver. Chipsen bröt jag i små bitar innan jag pulade in dem i käften och typ sög på dem tills de blev mjuka (haha, usch) och med telefonen kunde jag hålla kontakt med mina kära kamrater som alla var ute och festade. En viss Dicey Jane ringde jag minsann till. Hon var på Umeå Open och hade druckit vin och var glad och stod vid det tillfället inne på herrtoaletten och skrek åt alla killar som försökte köra ut henne att ’men ååååh, det är så lång kö på damtoaletten, jag ska inte titta!’. Sedan ringde jag även till Sofia som var på fest med Bella, och vid halv två kom de hem till mig med skräpmat som vi käkade. Så jävla snällt! Det var helt sjukt kul att få besök på natten när allt varit misär hela kvällen (kom just på att jag googlade ’adult baby diaper lover’ bara för att ha något att göra – då är det fan riktigt illa).

Nu ska jag lyssna på Schytts – Här kommer Mårtensson och äta frukost.

So long!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.