Om Josefin

Helkväll på Scharren

Hej, hej!

Jag känner mig fortfarande full, eller så är jag bara trött. Vet inte riktigt. Har varit vaken i en timme och legat och kollat på barnprogram och läst VK. Sofia ligger och sover på soffan i vardagsrummet och jag har inte hjärta att väcka henne, men då och då går jag till toaletten och trampar lite extra hårt så att hon ska vakna och hålla mig sällskap. Nästa gång jag går förbi ska jag låtsas ramla alternativt harkla mig som en gammal farbror.

Igår var planerna att Sofia, Betty, Diskborsten, Cajsa och jag skulle fira Bibis födelsedag. Eftersom vi hört rykten om att det var Ny Våg på Scharinska så skickade jag ett meddelande till Inge som har klubben samt spelar i Knugen Faller och frågade om vi kunde bli uppskrivna på gästlistan. Jag fick svaret att det kanske skulle gå, men troligtvis inte, och att jag skulle prova ringa vid nio på kvällen för att få ett besked. Det behövde jag aldrig göra, för klockan sju plingade det till i mobilen och då hade Inge fixat in oss på den betalande gästlistan. Gotta love that man.

På Scharinska slöt vi upp med Höken som kom hem för några dagar sedan efter två veckor i Thailand, Gustaf Bubbelibus och Robert. De försvann dock spårlöst efter en ganska kort stund, men det var kul att ses i alla fall. I övrigt hände inte så mycket. Knugen Faller var hur grymma som helst, ölen var billig och jag dansade med någon som hette Johannes och pratade om ståbasar med en kille som kom från Ångermanland och spelade i ett band som hette Selma (tror jag).

Klockan två var bara jag och Sofia kvar, och vi bestämde oss för att bränna ännu mer pengar, som om man inte hade gjort av med tillräckligt, liksom. Så vi åt på Max. Och tog taxi från Vasaplan till nedre delen av Haga där jag bor. VÄRT!!!!

Nu ska jag äta chips och väcka Sofia.
So long!

2 kommentarer

  1. Sofia

    Du kanske missade att jag flyttat från soffan till en okänd plats? Hrm.. hehehehe, vafan väckte du mig inte för? Jag låg där och halvsov i flera timmar 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.