Om Josefin

Lisa, Matte, Kranken och jag

Hej, hej!

Sitter och kollar med ett öga på PS sista sommaren på Kanal 5. "Svenskt drama från 1988. En film om tre ungdomars möte med verkligheten, om känslor och uppgörelser när lekens regler inte längre gäller. Lisa följer med Matte och Kranken på semester till Gotland. De lever som om varje dag vore den sista. En natt på campingplatsen tar livet en plötslig vändning."
En riktig höjdarrulle!

Dagen har varit bra. Har varken varit bakis eller haft dödsångest, utan har bara haft det lugnt och skönt. Sofia vaknade till slut och vi inledde dagen med att äta nachos, dricka kaffe och spela Singstar. Halv tre mötte jag min kusin Lars på stan för att dricka kaffe. Senast vi träffades var på farmors begravning den fjärde maj 2002, och gångerna vi setts innan dess kan räknas på en hand eftersom att han och mina andra kusiner på pappas sida bor i Vänersborg. Ja, alltså, det har väl inget att göra med att de bor just där eller att stan är avskyvärd på något sätt, utan mer att avståndet är så långt. Lars pluggar till lärare här i stan, vilket jag fick reda på förra veckan, så jag mailade helt enkelt och så bestämde vi träff. Det var trevligt som fan.

Efter det tog jag bussen till good ol’ Carlshöjd och mötte upp Sofia, Höken och Gustaf. Sedan gick vi och käkade på pizzerian som när jag var liten hette Atlanta, för att sedan hyra Thank you for smoking på Statoil. Sedan knatade vi till Sofia medan vi drog långsökta ordvitsar och Gustaf kastade kottar. Övriga kvällen var lugn och vi låg bara i soffan och glodde på teven, typ.

Jag känner mig som en glad och fri människa idag. Det ska jag fira med att sova.
G’night, lovers.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.