Om Josefin

Fantastiska Umeå

Hej, hej!

Lyssnar på Evil Conduct och städar lite. Det ser förjävligt ut i mitt rum som vanligt, och jag skäms för att ta hit folk. Ska försöka börja packa lite inför Stockholmsresan också, eftersom helgen kommer att vara så fullbokad i och med att klassfesten ska hållas hemma hos mig och att jag ska till Höken i morgon (tror jag).

Sitter och snackar med en skåning och en stockholmare, och mitt hjärta brister snart av all den kärlek jag känner för Umeå. Vilken underbar stad! Jag älskar Vänortsparken, SF-Parken och Broparken. Att sitta på stans uteserveringar, på apberget eller nere vid kajen på sommaren. Att vandra hem genom natten då det fortfarande är ljust ute efter ett besök på Festival Für Alle eller Brännbollsyran. Kaffe på Kafé Station och häng längs Rådhusesplanaden. Carlshem och Carlshöjd, Ålidhem och Haga. Människorna som bor här och tempot som råder. Love, love, love.

Nu kom mamma hem och var cranky för att jag skrivit i bloggen att hon var långsam igår när vi var på Strömpilen. Hon säger att hon ska skriva i en kommentar att jag alltid ligger på soffan och aldrig går ut med soporna. Allt hon säger är sant, men nu har jag åtminstone tagit ifrån henne glädjen av att få skriva det. Ägd, Bettan!

Hörs och störs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.