Om Josefin

Den givande bussresan

Hej, hej!

Befinner mig i den kungliga hufvudstaden och trycker för tillfället i mig godis och retar Disa för att hon är en sådan tönt. Hon sitter nämligen vid datorn bredvid och snackar med en kille och har världens fånigaste leende på läpparna och typ myser och fnittrar för sig själv. Men det är gulligt. Han verkar vara en bra kille faktiskt.

Idag har jag åkt buss mellan klockan 12.00 och 21.00. Satt bakom några alternativa prettyboys och killen som satt i sätet framför tjongade ner sitt ryggstöd i mitt ansikte medan vi fortfarande var i Umeå. Sedan fick jag sitta alldeles ihopklämd hela resan. Dessutom satt han och sträckte på sig med jämna mellanrum vilket innebar att jag även fick ha hans håriga armar under näsan, typ. Det var i alla fall en mycket händelserik resa och jag fick se många spännande saker. Typ granar, tallar, björkar och en överkörd katt. Dryg resa som fan. Har fortfarande ont i ryggen efter att ha suttit stilla så länge. Rörde mig helt seriöst inte på hela tiden, eftersom att jag sedan halkbanan är nojig för att vara utan säkerhetsbälte. Gick inte ens på toa (fast varför skulle man vilja göra det då man inte är pissnödig och det dessutom luktade rutten Tena vuxenblöja där inne, liksom?). Drack en kopp kaffe och lyssnade på samma låtar om och om igen eftersom jag inte hunnit lägga in ny och, framförallt, mer musik i mp3-spelaren. Läste teoriboken och Mor gifter sig också. Festligt, festligt.

Helgen har i övrigt varit jättebra, men mer om den i morgon, eller något. Det är ändå ingen som orkar läsa alla milslånga blogginlägg som man skriver, så därför ska jag försöka skriva kortare har jag tänkt.

Jag har nu ändrat mig om Disa och den där killen by the way. Det är inte alls gulligt, dom pratar om att ta på varandra på konstiga ställen. Han sitter säkert där med myslimpa, ska vi slå vad? Jag ska ringa Disas morsa i gryningen och skvallra. Haha.

Snart sömn, först ett glas vatten. Är törstig, trots att jag drack så mycket igår, höhö.
G’night, lovers!

En kommentar

  1. bbb

    Fattar inte hur du orkar åka buss. Jag har inte åkt buss sedan nån skolresa i högstadiet. Fast det där med hopklämd, säten och ryggstöd är ju likadant på flyget men det går iaf avsevärt snabbare 😉 Ta´t lugnt i storstan nu så du kommer hem igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.