Om Josefin

Rubrik

Hej, hej.

Snacket på universitetet idag gick bara fint, tror jag. Visste väl inte riktigt vad jag skulle säga, men vad fan, det var ändå roligt och kändes helt okej efteråt. Var intressant att lyssna på de övriga diskussionerna också. Kaffe blev jag dessutom bjuden på. Gött mos! Det enda som var hemskt var att få ett av mina inlägg upplästa högt. Jag kände mig som en idiot, typ "skriver jag verkligen sådär jävla värdelöst?". Haha. När jag skriver låter det annorlunda i mitt huvud, antar jag.

Dagen blev i övrigt också en succé. Skrev klart alla artiklar, höll världens sämsta redovisning med Diskborsten och Bibi (den vill jag aldrig mer ens tänka på, men nu har vi gjort skiten i alla fall) och upptäckte att jag hade nittiosex spänn på kontot. Vilken sweet seger, liksom.

Sitter och tittar på bilder i Bibis och min egen bilddagbok. Har gått igenom flera månader och insett att jag, även om jag är skoltrött och har varit det ett bra tag, kommer sakna gymnasietiden. Utan gymnasiet hade jag ju aldrig lärt känna Bettan, Ylva, Becker, Emelie och alla andra sköna brudar i min klass. Jag kommer att sakna att sitta i datasalen med brännande snusar under läppen och planera helgen och höra om allas vilda upptåg. Sakna alla fina lärare på Text och Media och som man haft i övriga kurser. Sakna alla internskämt och störda diskussioner. Sakna tegelbunkern. Det sistnämnda kanske mest för att man till slut lärde sig att hitta överallt, det kändes nämligen som en omöjlighet när man först satte foten där.

Nu ska jag titta på Seinfeld med båda ögonen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.