Om Josefin

@ work

Hej, hej.

Är kvar på jobbet men sitter mest och snurrar runt på kontorsstolen. Det blir liksom extra roligt då man är hungrig och har druckit två liter kaffe, eftersom det känns som man både ska spy och svimma. Har egentligen varit ganska mycket att göra idag, vilket har varit king. Tiden går så mycket fortare när man håller sig sysselsatt, liksom. Nu däremot är det dött, så dött. Telefonerna är tysta och alla ni som har gjort adressändringar över sommaren kan vara lugna. Jag har så god hand om er och är sedan länge klar med dagens talonger.

Kände mig krasslig igår och la mig samtidigt som Sveriges alla pensionärer. Mår fortfarande lite skumt, men ska troligtvis ändå ut och leva loppan med mina kompisar. Hörde rykten om en reggaeklubb, men jag vet inte…

Tio minuter kvar sedan får jag gå hem. Nedräkningen har börjat, ffs.

En kommentar

  1. bbb

    Jag hade också tänkt ut i kväll men dum som jag var så bestämmer jag mig för att jobba med bilen en fredag eftermiddag. Att allt kan jävlas samtidigt borde jag ju ha begripit. Kom hem vid nio, helt slut i axlar och rygg….

    Ett bad för att mjuka upp, nu blir det en whiskey och sedan sängen. Det där med reggaeklubben får du berätta mer om ifall det blev nåt napp. Keep up!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.