Om Josefin

Gårdagen

Tja.

Det blev konstskolans fest igår i alla fall. Hej, helgalkis! Klockan elva lämnade jag mjukisbrallorna hemma och knatade till Rött och mötte upp Johanna och några tjejer från mitt gamla fotbollslag. En och en halv timme senare bestämde jag och Johanna oss för att skippa nattbussen och istället gå till Gimonäs och möta upp Sofia hemma hos henne, vilket var alldeles utmärkt eftersom jag är luspank för tillfället (hade femtio spänn att leva på, typ). Hemma hos Sofia drack vi varsin folle och sedan gick vi ner till fabriken där festen var. Det var roligt som fan faktiskt. En kille i grå mjukisbyxor och neontröja dansade helt galet, en man i fyrtioårsåldern försökte göra någon slags knulldans bakom mig och all alkohol kostade tjugo spänn. Festligt indeed. Hade dock som sagt varken alkohol eller pengar, så speciellt onyktert blev det aldrig, vilket var ganska skönt.

En man i ful skjorta kom och satte sig vid mitt, Johannas och Sofias bord och vände sig mot Johanna och sa: "Du ser så jävla nice ut".
Jag och Sofia dog av skratt. Sedan vände han sig mot Sofia och inledde en konversation.
Mannen: – Jag måste få fråga dig en sak.
Sofia: – Jaha, vadå?
Mannen: – Eh? är du upptagen?
Sofia: – Det beror på vem som frågar.
Mannen: – Jag frågar.
Sofia: – I så fall är jag definitivt upptagen!
Sedan gick han därifrån. Det var hemskt roligt just då.

Kvart över fyra besökte jag och Sofia damtoaletten för sista gången och sedan bestämde jag mig för att gå hem. Solen sken och Umeå har typ aldrig varit så vackert som när jag vandrade hem längs strandpromenaden. Kom fram till följande under min tidiga morgonpromenad:
1. Min nuvarande mobilsignal låter som en skata.
2. Vissa av hålen i stans alla björkar (modell äldre) ser ut som kvinnliga könsorgan.
3. Jag måste byta musik i Mp3-spelaren så snart som möjligt. Så jobbigt är det ju inte, fattar inte att jag inte gjort det tidigare.
4. Min promenad skulle ha gått fortare om jag vetat hur man klättrar över staket. Men jag är nitton år gammal och inte tio, så jag verkar ha glömt hur man gör.

Halv sex kom jag hem och somnade i min egen säng. Det var skönt. Nu tänker jag städa mitt rum och kolla vem som just skickade ett sms. Tyckte mig höra ett välbekant plingande nämligen.

Peace.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.