Om Josefin

Josefin

Hej, hej.

Det finns nog ingenting så tillfredsställande som att klia sig i örat med en tops. Helt seriöst så är det nog bland det bästa jag vet (vilket jag kom fram till för ungefär fyrtiofem minuter sedan). Jag kanske har någon slags erogen zon där? Vill ni ha mig får ni pillra mig ordentligt i örat först. Inga jävla middagar och mysiga hemmakvällar, dra fram en redig tops och visa vad ni går för istället.

Idag har jag tänkt vara mycket produktiv, och just därför klev jag upp redan kvart i sju. Måste hinna städa mitt rum inför helgen, skriva klart en miljard uppgifter, läsa hundra böcker samt köra bil. Det sistnämnda ska jag göra om ganska precis en timme, och det oroar jag mig inte det minsta inför. Det enda jag oroar mig över är att jag fan inte kan skilja på alla jävla lampor på bilen. Gud hjälpe mig så irriterande det är att vara dement redan innan man fyllt tjugo bast. Yttre säkerhetskontrollen och jag är inte bästa vänner. Jag tror aldrig att vi kommer bli det heller.

Igår uppnådde jag förresten två delmål i mitt liv, även om de bara gäller över sommaren:
1. Jag fick en egen nyckel på VK.
2. Jag fick en förnamn.efternamn-mailadress på VK.

Nu ska jag sminka mig och shotta lite hostmedicin, om jag hittar någon.
Hörs och störs, lovers!

2 kommentarer

  1. Disa

    Jag är så stolt att knäskålarna darrar och ögonen tåras. Min lilla blonda barndsomkompis har blivit så vuxen. Hon har erogena zoner i öronen och förnamn.efternamn-mail på VK! The biggest fucking newspaper in the capital city of Northland! Grattis.

  2. Josefin

    Tack, Dicey Jane. Nu ska jag bara gå på personalfest och odla några skäggstrån så är jag tant på riktigt. Känns bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.