Om Josefin

Pinsam, kexande fjortis

AgeSur kulturrecensent. Något för VK:s kulturredaktion, kanske?

Bibi hatar min kärringmin, mest för att jag gör den på i princip varenda bild som tas av mig. Men man måste ju verkligen passa på att göra den när man fått tillgång till ett par fräcka glajjer!

Hej, hej!

Efter en hektisk men underbar helg känns det lite konstigt att återgå till vardagen. Bibi och Ylva drog just hem efter att ha hängt här hela förmiddagen. Ylva dök upp redan klockan tio när jag låg och sov efter att just ha skickat in min artikel till morgondagens tidning. Hon liksom tryckte några gånger på ringklockan och sedan bara stövlade in. Jag fick fan panik och trodde att brevbäraren var ute efter att stjäla allt av värde eller något, men som sagt var det ju bara Diskborsten. Hon kröp ner under täcket med mig och sedan sov vi tillsammans i en timme medan teven stod på och Ty Pennington löpte amok med en megafon i näven.

Jag, Bibi och Ylva satt mest i köket och ritade mustascher på folk i olika tidningar, käkade glass och pratade om hur irriterande det är med folk från Umeå som verkar tycka att de typ är lite flashigare än andra bara för att de typ har bajsbruna solariebrännor, hänger på Rex och Invito och äter Knäckis med rökt lax och en jävla dillkvist på under sina förfester.
– Jag älskar att vi är sunkiga, har sunkiga män och hänger på sunkiga fester, utbrast Bibi medan jag och Ylva nickade instämmande.

När vi ändå är inne på sunkighet så tänker jag passa på att dela med mig lite av helgens bravader. Detta eftersom jag ändå är en ganska skötsam brud som i princip aldrig blir för full eller gör bort mig när jag är på fest. Jag var verkligen så jävla pinsam i fredags, haha. Orkar inte berätta om hela kvällen, men jag möblerade i alla fall om lite hemma hos Höken genom att välta en bokhylla med alla hans skivor i (han är pedant, så alla stod typ i bokstavsordning). Sedan, som pricken över i:et, kexade jag även i hans hall. Jag minns inte när jag spydde senast faktiskt, det var minsann festligt indeed (fast det var det inte, jag skämdes som en jävla hund). Skönt är det då att veta att precis alla jag umgås med någon gång gjort någonting de inte är så stolta över. Jag älskar alla mina polare så jävla mycket.

Det blev aldrig Fysikgränd för mig, kändes inte värt det. Var så tråkigt väder ute, så vi blev kvar hemma hos Höken hela kvällen. Lika bra det.

Nu ska jag plugga och lyssna på Toasters. Bjuder på en fin bild, dagen till ära.
Hörs och störs, lovers.

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.