Om Josefin

Pumps, sommar, tjeckiska dudes och tårta.

Hej, hej.

Damerna på Privatmarknad gillar mina pumps. Det skulle nog Mr Shoe, mannen som älskar fötter och vill köpa mina svettiga ballerinaskor, också göra.

Sommar i Umeå känns verkligen helt fantastiskt. Björkarna är gröna och lummiga, det är varmt ute och alla är snoriga och har röda ögon (also known as kukögon – ett härligt gammalt internskämt från Text och Media.) Egentligen borde jag kanske inte skriva sådana ord här i bloggen, med tanke på att min chef tydligen läser om mitt liv till och från. Samtidigt är man ju inte sämre på att jobba bara för att man har ett vokabulär fullt av könsord.

Väntar på sms från Jakub Morc nu, killen från Tjeckien som också bloggar här på vk.se. Han befinner sig i Umeå, så självklart måste vi träffas. Har ju mailat varandra ett bra tag nu, liksom. Ska bli spännande att ta med honom ut på äventyr faktiskt. Om det nu blir av, vet som sagt inte än.

Snart ska vi äta tårta och sedan är det minsann inte så länge kvar tills jag slutar. Sommartid nu, så jag slutar klockan 16.00.

So long, lovers.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.