Om Josefin

23.43

Hej, hej.

Fan vad jag tycker om att konsumera. Inte just att gå i affärer då (vilket gör mig till ett hett kap), men däremot att bränna pengar på en massa saker. I morgon blir det till att köpa en ny plånbok tror jag, min gamla har varit för överfylld av kvitton och meningslösa kort så att den gått sönder på en massa ställen, typ spruckit. Pengar har i alla fall inte varit den bidragande faktorn till detta, det är ett som är säkert…

Gud, framtiden känns så jävla osäker. Vad ska jag ta mig till? Har i alla fall författat ett alldeles fantastiskt brev som jag tänker använda mig av för att söka praktikplats, alternativt jobb, på lite olika tidningar. Till årsskiftet är jag väl för gammal för VK Ung, och i nuläget vet jag inte alls hur det blir med Nöje till hösten. Mitt kontrakt har i alla fall gått ut där.
Tråkigt är att ingen vill ha en om man inte har någon journalistutbildning, så det slutar väl med att man blir kaffekokare på någon blaska. Fast någon sådan behövs väl inte heller eftersom vartenda företag har kaffeautomat. Bittert indeed. Orkar inte plugga nu på en gång, men jag vill fortsätta skriva. Varför måste man ha sovit sig igenom en tvåårig utbildning för att få skriva? Why oh why?

Nu tänker jag gå och lägga mig.
God natt, kissekatt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.