Om Josefin

Sjunde juni, vilken ypperlig dag

Josefin IsakssonRobert har namnsdag idag. Grattis, R!

Hej, hej.

Den sjunde juni, alltså. Idag skulle jag och Robert ha varit tillsammans i två år och elva månader. För ganska precis tre år sedan hade vi känt varandra i typ två veckor, efter att ha lärt känna varandra efter att han försökt ta min cykel för att slänga den i en eld på Fysikgränd. Sedan började vi snacka och var en match made in heaven under väldigt lång tid. Typ 90% av tiden. Vi är fortfarande lite av en match made in heaven, bara det att vi blott är vänner numera.

Den sjunde juni, alltså. Dagen då jag köpt följande:
-Svarta ballerinas av den seriösa sorten som passar till allt. Jag har en förmåga att köpa leopardskor, och de passar inte till något nästan.
– Nätstrumpbyxor, nätleggings och vanliga nylonstrumpbyxor.
– Foundation, puder och blondering.
– Underkläder.

Har verkligen varit en alldeles fantastisk dag. Sjunde juni. Har gått runt och sett helt galet glad ut hela dagen och njutit av livet tillsammans med Disa, Ulven, Sofia, Höken med flera. Typ konsumerat och hängt i Rådhusparken och skrattat i smyg åt en kvinna som blottade hela sin bleka röv så fort hon rörde på sig. Seriöst, hela röven, jag lovar och svär. Det vi fascinerades över var egentligen mest hur hon inte kunde känna att byxorna nästan var nere vid knäskålarna, för det brukar man ju göra, liksom. Jag skulle då tycka att det var lite obehagligt att bli kittlad där bak av en grönskande gräsmatta, och därför snabbt dra upp mina mammatrosor.

Nyss var Gustaf här, och vi satt mest i köket och surrade med mamma. Nu ska jag bleka mitt hår och sedan gå och lägga mig så att jag pallrar mig upp i morgon bitti när jag ska jobba. Ska drömma hela natten om att jag faktiskt klarade uppkörningen och att jag har körkort. KÖRKORT!!!!!!1 Har för övrigt redan planerat lite med Johanna vad vi ska hitta på nu när jag får köra bil. Vi ska bland annat ut till hennes stuga och sitta på klipporna och dricka vin och sedan bada nakna. Lite som i en låt med Ulf Lundell, typ. Jag gillar Lundell, bland annat eftersom jag är uppväxt med hans musik. Såg honom live 2003 när jag var en punkare med tre tuppkammar. Han må vara lite av ett asshole – jag tycker om honom ändå. Puss, Uffe.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.