Om Josefin

00.00

Hej, hej.

Idag har jag gjort min första road trip, och det blev en liten resa längs E4 Norr mot Tväråmark där Ylva bor, för att kyssa några kor och insupa lite frisk gödsellukt. Vi gick ut med hennes rultiga pudel Trulsa och sedan drack vi te. Det var verkligen underbart att köra bil ensam. Frihetskänslan var total! Jag vevade ner rutorna i morsans rocksteadybil, lyssnade på ska och skrålade med i varenda låt medan solen sakta men säkert började gå ner över den västerbottniska prärien.

Helgen har i alla fall varit kalas. Det blev Shape Up igår, och där dansade jag med mina tjejkompisar och drack öl. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om kvällen, men den var mestadels trevlig som fan. Det enda egentligen inte var trevligt var bara att jag ringde ett gråt-samtal och att jag hela tiden tappade bort mina vänner. Lite drygt, sådär. När stället stängde vid två hade jag VK-sammanträde med Terner och Åberg (inte Alfons) utanför Plaza, och sedan mötte jag upp Sofia för att gå hem till mig. Känns som att det var länge sedan jag var på efterfest, men jag pallade fan inte att fortsätta festa igår. Kändes bättre att gå hem och äta mackor med Soffaren istället.

Nu tänker jag sova. I morgon jobbar jag, på tisdag ska vi pynta vagnen i Tväråmark och på onsdag tar jag studenten. Seriöst, livet går så fort och jag kommer snart att dö. Ensam och arbetslös, ungefär så känns det. Fram till dess tänker jag i alla fall ha så jävla roligt som möjligt.

Hörs och störs, lovers.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.