Om Josefin

Programidéer.

Hej, hej.

Känner liksom inget sug efter att blogga, och jag vet inte varför. Lovar i alla fall att ta tag i det ordentligt så fort studenten är avklarad.

Idag: Jobb på Privatmarknad mellan klockan åtta och fyra. Satt vid kunddisken och det är nog min favoritplats på avdelningen, blir liksom en sådan härlig blandning av uppgifter. Lite telefonsnackande, man får hjälpa de människor som kommer in och hålla koll på bland annat abonnemang, Lokus och övriga annonser. Trivs så himla bra! Alla är trevliga och det är ganska högt i tak, liksom. Marie som jobbar där kommer ofta fram och lägger en arm på ens axel och kallar en för "sitt barn". Hon är så jävla skön.

Tidigare ikväll: Avslutningsmöte med VK Ung hemma hos Malin Bergman. Vi käkade pizza i hennes fina lägenhet, och jag och Marie Albinsson snackade om att jag ska åka till henne ute i bushen i helgen och titta på hennes kattungar. Då kanske jag får se trädgården jag hört så mycket om också, vilket skulle vara spännande indeed. Jag tänker kräva en rundtur.

Medan vi käkade pratade vi lite om Linda Isacsson och vilka program hon varit programledare för. Då sa Marja något som hon trodde var ett program som Linda lett, och som lät som "Linda söker far" (tror hon sa "Linda söker faror") och jag kunde inte sluta skratta. "Linda söker far" lät som en helt otrolig programidé! Typ en blandning av "Bonde söker fru" och ett tragiskt adoptionsprogram. Vi snackade även om att "Bonde söker fru" bara borde heta "Bonde söker?" och så ska programidén istället vara att man får gissa vad bonden behöver. En dräktig ko, en handmixer, en ny Lantmännen-keps eller kanske två biljetter till Arvingarna i Säffle.

I morgon: Pynta vagn och traktor i Tväråmark. Jag ska köra dit, hoppas någon vågar åka med mig i min rocksteadybil.

Nu döper jag det här inlägget till "118" innan jag sparar det. Så många har det blivit sedan jag fick den här datorn (plus ganska många fler också som skrivits på skolan eller på morsans dator). Tänk vad många jag måste ha skrivit sedan 2005 när jag började blogga. Konstigt att jag fortfarande har kvar hud på händerna.

Hej då.

10 kommentarer

  1. stickan

    Hej hoppas du inte tänker tanken att sluta blogga för vad ska jag så läsa??
    Du har ju så trevlig läsning i din blogg.
    Flitig läsare..

  2. Josefin

    Klart jag fortsätter blogga, har inga planer på att sluta än så länge. Tack för alla fina ord, by the way. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.