Om Josefin

Svensk film, allmän dryghet och födelsedagsbarn

BibiGus och Höken, två spexiga karlar indeed.

Hej, hej.

Kollade just klart på en film på trean. En svensk film. De är, tyvärr, ofta väldigt pinsamma. "Petra, Anna och Michelle är tre småstadstjejer som är bästa väninnor trots att de alla har mycket olika personligheter. Den vänskapliga trion har precis tagit klivet in i vuxenvärlden, där de tvingas göra många svåra val som påverkar både deras relation och deras framtid." Den här filmen var pinsam, men hade ändå ett visst underhållningsvärde. Nu peppar jag inför Frasier klockan halv tolv. Trots att det bara blev en tupplur på tio minuter tidigare innan Gustaf anlände verkar det ändå ha varit tillräckligt för att jag ska vilja vara uppe hela natten. Drygt.

Fan, det mesta känns ganska drygt just nu över huvud taget. Det är sommar, jag är ung och naiv och vill ha himlastormande kärlek, inte någon halvljummen jävla skit. Tur att man har cash, världens bästa kompisgäng och en grym familj. I morgon ska jag unna mig några nya klädesplagg (som inte är svarta), en stekpanna och en tavla hade jag tänkt. Vore kul med en tur till Myrorna någon dag så att jag kan köpa ett bord där jag ska ha min vinylspelare. Skulle vilja ha den i köket så att jag ska vända gammal kommunistmusik medan jag kokar nudlar och rör ihop fil och flingor under den kommande, mycket knapra, framtiden.

I morgon fyller både Höken och Gustaf tjugotre år. De är två mycket fina busfrön som jag hjärtar väldigt mycket. Sociala, trevliga, fula i käften och duktiga på att laga mat. Ställer upp i vått och torrt gör dom också. Grattis i förskott, gossar små!

Nu ska jag borsta tänderna.
G’night!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.