Om Josefin

Välkomna, mina älskade sedlar!

Hej, hej.

Jag får nästan ut 12000 efter skatt den här månaden. Kyss mig vad glad jag är! Den här dagen kan fan inte bli bättre, och i morgon får jag finfrämmande. Love, love, love my life.

Nyss gick det förbi en tjej som bet på naglarna så det såg ut som att hon skulle gnaga av sig fingertopparna. Hon har säkert hudflagor mellan tänderna. Hon var dessutom iförd New Kids On The Block-jacka – vilket spex! Jag hoppas i alla fall att det inte var på allvar…
När jag var liten brukade by the way mina bröder och deras kompisar roa sig åt att låta mig, Josefin cirka fyra år och icke engelsktalande, uttala detta långa bandnamn. Det lät ungefär såhär: Noohkillännimock. Sedan skrattade dom hånfullt.

5 kommentarer

  1. bbb

    Visst var det nu snart du skulle flytta eller har jag blandat ihop det?

    Finfrämmande?? Lastbilschauffören :-p

  2. Josefin

    Yes box, flyttar första juli till min fabulösa, halvmögliga källare på Sandbacka 🙂 Och ja: det är chaffisen som kommer, hehe.

  3. bbb

    Du ska inte vara så pessimistisk, kalla det inte källare, kalla det suterrängvåning med markutsikt, det låter mycket bättre 😉

    Du ser, visste väl att det skulle ordna sig för dig, en lastbilschaffis är inte så tankad att han sjabblar bort en träff med dig 😉

  4. Josefin

    Haha, will do. Jag är faktiskt inte så negativ till den som jag kanske verkar, det ska bli skoj att flytta och den är faktiskt fräsch invändigt. En intressant inredningsdetalj är rören i halltaket.

    Tydligen så ordnar det sig inte alls, för han berättade just över telefon att han inte kommer. Han är en sjabblare och nu skiter jag snart i det här.

  5. bbb

    Men han hade kanske en rimlig anledning eller?
    Kan han inte komma över midsommar då?

    Konstig kille, sumpa två tillfällen på raken…. han kanske är rädd för dig 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.