Om Josefin

00.03

Ah, tja.

Städar återigen mitt rum, eftersom det vankas besök i morgon efter jobbet. Det luktar inte så gott här inne och det är dammigt som fan, dessutom har flyttkartongerna börjat staplas inför min flytt om cirka tio dagar. Om mina kompisar kommer över bryr jag mig inte om hur det ser ut här, de får fan lov att älska mig trots min sunkighet, men när cyklande lastbilschaufförer kommer på besök krävs det nästan att det är lite fräschare.

Damn, vad bra det känns att flytta förresten! Fick så himla fina studentpresenter till lägenheten, bland annat en femtiotalslampa, världens dyraste brödburk samt ett köksbord med stolar till. Sedan blev det några inköp på lunchrasten idag också när jag finshoppade på ÖB tillsammans med min kollega och lunchkompis Emma. Salt- och pepparkvarnar och en rosa vattenkanna. Förra veckan inhandlades ännu ett duschdraperi (förutom det jag redan har som det är rosa flamingos på), en snygg tvättkorg och ett durkslag. Det är kul att ha fina saker. Roligt att jag dessutom har många gamla prylar att blanda med alla nya. Det blir så mycket personligare då. Fy fan för att ha ett trist IKEA-hem, liksom.

Fick just veta att Hinken flyttar hit den första september, vilket känns jätteroligt. Han spelar dessutom World of Warcraft, så jag har planer på att styra upp några trevliga små LAN i min nya boning till hösten. Peppande med fresh meat!

Besökte Arbetsförmedlingens hemsida i eftermiddags, och oväntat nog kändes besöket ganska upplyftande. Skrev ut en ganska fet bunt med jobb som jag har tänkt söka och som inte känns helt omöjliga att få. Jag kan verkligen tänka mig att jobba med vad som helst den kommande framtiden fram tills att jag känner mig motiverad att plugga vidare. Så länge jag kan försörja mig och dessutom får hålla på med det jag tycker är roligast i världen på sidan om så är det lugnt för mig. Är så otroligt tacksam över jobbet jag har över sommaren, och de meriter och erfarenheter jag får genom det.

Nu ska jag duscha och sen är det bums i säng.
Över och ut.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.