Om Josefin

Usch och fy. Och blä.

Hej, hej.

Under natten till idag diskade jag. Fyrtiofem minuter tog det och jag jobbade mig minsann igenom en hel veckas disk inklusive en halv miljard bestick (lämnade dock en liten hög kvar som en härlig överraskning till mamma. Förlåt för det, men klockan hade hunnit bli ett innan jag var klar, och då ville jag sova). Motbjudande, äckligt och fullkomligt vidrigt var det. Efteråt låg jag gråtandes i fosterställning i duschen och tvättade mig med stålull, salt och citron. Jag känner mig fortfarande smutsig. Från och med nu ska jag sluta att vara en äckelpotta. Jag ska bli snäll, duktig och skötsam.

Att jag började diska så sent var mest Disas fel. Vi drog hem till mig efter repet för att krubba och se lite på teve. Det slutade med att vi åt varsin pizza och sedan sov tillsammans. Hon i soffan, jag i fåtöljen. Hennes ansikte vilade dock inte mot min röv den här gången. Älskar mina förslappade kompisar och att man inte behöver göra något speciellt när man umgås. Det räcker med att äta en flottig pizza, skratta lite åt "Du är vad du äter" och sedan slumra in.

Nu har jag försökt publicera fem alldeles fantastiska inlägg här på bloggen men som bara försvunnit innan de hamnat på hemsidan. Det är allt lite konstigt, tycker jag. Ni andra tycker nog mest att det är tragiskt och gråter över all information angående mitt fantastiska liv som ni gått miste om.

Snart lunch. WOAH!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.