Om Josefin

Ögonbryn och sånt

Hej, hej.

Igår såg jag en man med bara ett ögonbryn. Jag påpekade detta för Bibi, men hon förstod ingenting, och sa: – Vadå, han har ju visst två ögonbryn! Men det hade han inte, han hade bara ett. Bibi trodde att jag menade att snubben valt att raka bort det ena eller något, men så var inte alls fallet. Han hade bara inte vett nog att plocka lite där i mitten, så därför hade han ett, väldigt buskigt och icke klädsamt, ögonbryn. Idag såg jag Långbryn igen. Det är en liten stad vi lever i. Jag tycker förresten fortfarande att det borde heta ett ögonbry, två ögonbryn, men okej då.

Jag önskar att jag fick vara lite mer politisikt inkorrekt i den här bloggen. Typ skriva om hur mycket jag hatar elevdemokrati, KRAV-bananer och volontärarbete. Men det får jag inte, och det är lugnt ändå. Men en vacker dag ska jag skaffa en jävligt kontroversiell blogg där jag ska skriva ner alla mina ondsinta och barnsliga tankar.

Sitter för övrigt i min lägenhet nu. Har hunnit sova en natt i den och det känns jävligt bra. Idag storhandlade jag och Bibi. Knatade runt på Ica Maxi med varsin kundvagn och handlade tre kassar var. Sedan gjorde jag en matlåda att ta med till mitt jobb som kontorsråtta. Härmed ger jag mig själv cirka en miljard vuxenpoäng och säger tack och god natt.

En kommentar

  1. Disa

    …angående krav-bananer och elevdemokrati, men känner mig manad att försvara volontärarbetet. Förutom att det känns bra att göra saker för andra människor av annan anledning än för pengar, kan det också av rent egoistiska skäl vara bra för en. Finfina referenser när man söker jobb till exempel. Men det behöver väl inte du bekymra dig om med tanke på hur mycket VK gräddfilar dig.. höhö. Förlåt. Det där var inte sanning. Du har jobbat jättehårt!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.