Om Josefin

Lägesrapport

Hej, hej.

Idag spottar livet mig rakt i plytet. Eller inte. Jag är så nöjd och glad så, mest för att helgen var så trevlig. Känner för att baka något överskattat bakverk och bjuda över mina vänner på fika och visa läggan för dem som inte hunnit se den. Typ Betty, Becker och Emelie, men även alla andra såklart. Jag vill för övrigt påminna alla om att jag inte fått en enda inflyttningspresent. Jag önskar mig kylskåpsmagneter med bilder på mina loved ones så att jag kan hänga upp Take Away-menyn från Thaiköket på kylskåpet, samt filmaffischer att pryda hallväggarna med (ingen råtta, Ylva, för om du ger mig en jävla råtta är det du som får stå för kärlek och sågspån till den).

Nu är det lugnt här på avdelningen igen, och jag har kommit över det faktum att en okänd man bad mig att fara åt helvete tidigare. Allt är frid och fröjd.

3 kommentarer

  1. Mike

    tjao! som inflyttningspresent kan du få mig! jag komma och hjälpa dig sätta upp nån hylla lr dra åt nån läckande kran!? naturligtvis i mitt blåställ! 😉

  2. Josefin

    Jaaaaaaa! Fantastiskt! Du kan får rensa vasken och sätta upp mina hyllor och cd-ställ. Detta medan jag sitter i min campingstol, dricker öl och kollar på. Vad sägs?

  3. saatana

    Det ska du få av mig, med en stor bild av din älskling – Sofia Sirpa Sinikka Saatana Mukkalainen. Som du längtar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.