Om Josefin

Som förväntat

DisaBadbrudar. Bibi, Josefjant och Sofia.

Hej, hej.

Det blev ungefär som jag förutspått. Jag kom hem, lagade mat, gjorde i ordning en matlåda, kollade på 7th Heaven och somnade. Vaknade tio i åtta och pratade sedan med fina Bibi i en halvtimme. Hon tycker att jag verkar så deppad i min blogg, men jag lovar och svär att jag är glad och tillfreds med allt. Jag tycker bara att det är tråkigt att vädret är så schizofrent och att jag är för trött för att hitta på saker efter jobbet. Om någon föreslår att jag ska följa med på något eller vill komma hit så har jag inga problem att hålla mig vaken, men så fort jag inte har några planer så somnar jag. Jag kan inte få tummen ur och styra upp saker själv, tyvärr, så snälla hitta på saker med mig. Sommaren är ju snart slut, för bövelen. Vi måste göra något nu. Nu, nu, nu, nu, nu, nu.

I morgon ska jag i alla fall repa fram till klockan 18.00 och sedan ska jag och Bebban hitta på något. Vad vet jag inte, men är det bra väder kan man ju lägga sig i en park och snacka skit i alla fall. Skulle vilja åka och bada i Norrmjöle, som jag, Bibi, Sofia och Disa gjorde för någon vecka sedan, men om det blir av igen tänker jag inte vara den som kör. Då är det nämligen min tur att få gräva ner mig i sanden med en folköl medan myror äter upp matsäcken och urinvägsinfektionen hälsar på.

Vi pratar om Storsjöyran till helgen, men jag har nog inte råd. Ska leta reda på min dosa och se hur illa det egentligen är. I morgon får jag i alla fall lön. Fan vad skönt.

6 kommentarer

  1. AGE

    Bah! Vad är Storsjöyran mot ljuva Laxfestivalen!? Laxklämmor, laxtallrikar, zeunerts i plastmugg och coverband som spelar Gyllene Tider!? 😀

  2. Emma

    Hahaha. 7th. Jag och en polare brukar kolla på det och garva utan dess like. Har följt det i massa år nu 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.