Om Josefin

Om vibrerande maskiner

Hej, hej.

Igår skrev jag, Emma och Tolou upp oss för att testa "Vibben". Ett slags träningsredskap där men står på en platta medan låren (och allt annat också, för den delen) dallrar. Sitter just nu och ångrar mig, eftersom jag mycket hellre skulle vilja fara hem och se om tvättstugan är ledig så att jag har några rena kläder till i morgon. Av någon outgrundlig anledning är det förbjudet för kvinnor att sitta ner på den vibrerande plattan. Men hallå, det låter väl som den enda anledningen till att man skulle vara motiverad att testa denna framtidsmaskin. Go for a ride, liksom. Oh well. Klockan 16.00 är det dags. Jag bangar inte.

Det blir inte Storsjöyran i helgen, tyvärr. Däremot verkar det bli The Hangups i Trädgården på fredag och Visfestivalen på Holmön på lördag. Sjukt peppad är jag minsann. Det kommer bli en fin helg.

2 kommentarer

  1. bbb

    Visfestivalen blir säkert en höjdare men försök få någon du kan åka med som har båt. Ska du lita till färjan får du se till att ha gott om tid och ett sjujäkla tålamod.

  2. Disa

    Gawd vad jag älskar dig. Jag skulle sätta mig på den där maskinen oavsett. VK borde ju önska sina anställda välmående och.. tillfredställelse. Snacka om trevlig arbetsplats när kvinnofolket fått sig varsin omgång på plattan. Tjoho.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.