Om Josefin

Om en förhoppningsvis trevlig helg

Hej, hej.

Det enda jag har gjort den här veckan är att jobba och sedan repa. Stått åtta personer i en trång replokal där fönstren inte går att öppna och där vi slagits om vem som ska få ha den dammiga bordsfläkten i famnen likt ett välkommet spädbarn. Känt gemenskapen över att vi spelar fin musik och svettats som jävla grisar tillsammans. I eftermiddag är det dags igen, eftersom spelningen är i morgon och vi knappt har repat något alls i sommar. Efteråt ska jag ta cykeln och trampa upp till Gimonäs där det vankas grillning hemma hos Sofia. Det blir nog en trevlig helg det här. Synd bara att jag fortfarande saknar Internet hemma, så tyvärr blir det nog inget skrivande förrän på måndag, men vi får väl se (sa den blinde och tog sin yxa och såg).

Peace.

4 kommentarer

  1. stickan

    Ja det är nog inte lönt att komma å se på spelningen på lördag för du vekar ju dra på en gång nu då man kanske skulle ha en chans att träffa dig över en öl men det verkar ju kört…. men lycka till iaf…

  2. bbb

    Jag tror stickan blandade ihop fredag och lördag. Som jag fattade det så var det på fredagkväll, efter repet, som du sulle dra iväg på cykel till Gimonäs och grilla. Han trodde det gällde lördagkväll. Verkar som om han inte tyckte det var lönt att komma och lyssna om han inte fick en pilsner med dig efteråt 😉 Ja ja… det går väl flera tåg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.