Om Josefin

Om något ni absolut inte får missa

Hej, hej.

Sitter vid disken för sista gången den här sommaren, vilket känns lite konstigt. Igår var det avslutningsfika för oss semestervikarier här på avdelningen, och vi fick även varsitt badlakan i present. Perfekt, med tanke på att jag råkade missfärga alla mina tre badlakan igår när jag tvättade. De är numera ljuvligt ljusblå, istället för vita, men det gör ingenting (fast min mor är väl av en annan åsikt, förstås).

I morgon är det dags för er alla att pallra er till Droskan och lyssna på när mitt band Bore kommer att göra ännu en, förhoppningsvis, bejublad spelning. Den sista någonsin. De gamla rockrävarna i Nasty Music och grabbhalvorna Industri Royal spelar också. Sjuttio spänn kostar det och vi, som spelar först, går på scenen 21.45, tror jag. Det har lovats fint väder, och då brukar Droskans uteservering vara riktigt lockande. Vi ses där.

För övrigt kanske det är dags att uppdatera informationen om mig i högerspalten. Det var ju ett tag sedan sist, vilket ni verkar ha lagt märke till, era retstickor.

Hörs och störs, lovers.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.