Om Josefin

Om att vara sjuk och äcklig

Hej, hej.

BRA:
Jag har ringt och fixat Internet. Duktigt, Josefjant! Var ju tvungen eftersom jag måste kunna skicka in min krönika, så jag ringde och efter en kvart var min uppkoppling igång.

Jag kommer aldrig mer behöva ta med mig handväskan till jobbet, för allt jag behöver ryms nämligen i mina nya brallor. Om jag bara rensar min plånbok på kvitton och meningslösa kort som jag aldrig använder, det vill säga. Lycklig är den som får ta över de där byxorna efter mig, det säger jag bara!

DÅLIGT:
Jag har feber. Eller har haft ikväll i alla fall, hur det är nu vet jag faktiskt inte. Vet bara att jag mår dåligt. Jag skämtar inte. Fy fan. Kom hem och kände mig helt frusen och konstig i huvudet, så jag la mig i sängen och försökte sova en stund, vilket inte gick för att jag frös så mycket. Fick en Alvedon av Bibi och somnade sedan för att vakna nyss i en pöl av svett. Nu har jag tvingat mig upp och tryckt i mig lite mat så att jag kanske ska bli piggare, för det finns inte en chans att jag inte går till jobbet i morgon. Ni kommer att se mig göra stan i mina working class pants. Ni kommer att se mig tömma pappersinsamlingar och slänga äckliga matrester om jag så ska dö på kuppen. Måste skriva min krönika också, och det är vad jag ska göra nu. Hoppas den blir bra så att jag slipper ha ångest över den resten av veckan.

G’night.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.