Om Josefin

Om ännu en uppdatering

Hej, hej.

Sitter inne på Budcentralen medan livet rusar förbi. Det är sista dagen på upplärningen, och sedan ska jag vara arbetslös i två veckor innan det är dags att komma tillbaka hit och ta på mig mina snygga vaktmästarbrallor igen. Fan vad mycket tråkigare det kommer bli utan festliga Samane. Ensamt. Men vad fan, det ordnar sig nog. Får väl underhålla mig själv på något sätt. Kanske ta på mig Kurre-dräkten (VK:s maskot, en ekorre) medan jag tömmer återvinningstunnor och får broccolikladd på benen. Som ett fredagsspex, kanske. Typ roliga timmen för alla anställda. "Fräcka Fredagen med Groundskeeper Gin", kan vi kanske kalla spektaklet.

Har varit sjuk sedan i tisdags och varit stressad och haft prestationsångest över dagens krönika. Var helt utan idéer, och hjärnan fungerade inte över huvud taget på grund av febern och tidspressen. Som tur var är alla som jobbar på den här tidningen världens snällaste, och jag fick lämna in krönikan en dag senare. Love ’em.

I eftermiddag sätter jag mig på en buss till Sundsvall, och sedan blir det tåg hela natten till Lindesberg för att umgås med bilmekanikern Lasse Liten (som inte är så jävla liten, utan snarare gigantisk). Riktigt trevligt ska det bli. Sedan blir det kanske Stockholm med Sofia under Boll och Bira Cup nästa helg. Tar med mig datorn ner till södern, så jag lovar er uppdateringar både från Gnällbältet och Fjollträsk.

Hörs och störs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.