Om Josefin

Om raggare i södern

Hej, hej.

Sitter i Bilmekanikerns lägenhet i Lindesberg och lyssnar på låten Bo ihop med Eskalator. Fan, vilket bra band. Passar på att lyssna på ska medan han är borta eftersom det verkar vara en musikstil som han inte riktigt klarar av. Allt annat jag lyssnar på går bra, tror jag.

Anlände i lördags klockan sex på morgonen efter sjuttio miljoner år på tåget och blev hämtad i Örebro av Lars som kom i sin älskade Chevrolet El Camino (tror att den heter så, men snälla, rätta mig om jag har fel, för jag kan ingenting om bilar). Sedan dess har jag hunnit sova en massa, käkat skräpmat, sett Simpsonsfilmen och prövat på Lindesbergs nattliv. Stadens krog var ungefär som en blandning av några av Umeås krogar. Samma storlek som Rött, samma musik och underåriga som på X3M och liknande drakar och överförfriskade män som på Lottas, typ. Igår var jag även ute mitt i skogen och kollade på när han körde cross, samt met the parents. Och ja, det är en raggare jag har träffat. Världens finaste raggare. Att han är så fin kanske beror på att hans farsa kommer från Glommersträsk, men det är bara en teori.

Nu ska jag kolla på skor medan jag väntar på att Lasse liten kommer hem från jobbet samt fylla på mobilen så att jag kan återfå kontakten med mitt älskade Umeå.

Hörs och störs.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.