Om Josefin

Om irriterande åkommor

Hej, hej.

Jag har varit vaken sedan Lars gick till jobbet för en och en halv timme sedan, och nu sitter jag här och kvider och tittar på Seventh Heaven. Jag är nästan hundra procent säker på att jag har urinvägsinfektion. Drygt är det, och ont gör det. Vad fan ska jag göra? Ska jag gå till Lindesbergs pysslingssjukhus med tillhörande lilleputtakutmottagning, sitta där ensam i några timmar och be om att få antibiotika utskrivet, eller ska jag bara försöka genomlida det här? Jag orkar inte ha urinvägsinfektion nu. Det passar sig inte. Jag orkar inte dricka fyrtio liter tranbärsjuice och jag orkar inte ha ont. Mamma, var är du när jag behöver dig som mest?

Ska försöka sova lite mer och sedan pallra mig iväg till Hemköp och inhandla allt som troligtvis kan göra mitt underliv lite lyckligare. Allt för min älskade vän och kamrat.

2 kommentarer

  1. bbb

    Du har då otur också….dra på dig sånt när du är ute på lillsemester. Testa att ringa vc, de kanske fixar ett recept direkt till apoteket. Eller så ringer du världens bästa mamma och ber henne fixa det uppe i Umeå 😉

  2. Y.

    Det är jätteviktigt att man får medicin så fort som möjligt, speciellt när man är ung. Är man seg kommer läkarna börja oja sig över din förmåga att bli gravid senare i livet. Så gå nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.