Om Josefin

Om att veta hur det känns

Hej, hej.

Sitter med en liter tranbärsdricka framför mig och våndas. Jag vill inte dricka mer. Har druckit flera liter juice sedan igår, och snart smakar väl mitt piss tropiskt och har fruktkött i sig. Ni kan kalla mig Josejuice. Var i alla fall duktig igår och ringde fina morsan som kom med goda råd och sedan ringde hela dagen för att kolla hur jag mådde. På eftermiddagen kunde jag hämta ut antibiotika på apoteket här i Lindesberg. Glory day.

Tidigare i sommar skrev jag om hur jag brukade slicka Robert i ansiktet för att klara mig levande ur våra brottningsmatcher. Då tyckte jag att det var roligt, men det tycker jag inte längre, för nu vet jag nämligen hur det känns att få sitt ansikte besudlat av världens största och slemmigaste tunga. Jag satt nyss i soffan och tittade på Discovery då jag helt plötsligt blir upplyft av en tvåmetersman endast iförd kalsonger och arbetsskjorta, och som sedan bär mig till sängen och kastar ner mig där. Sedan slickar han mig i ansiktet, på halsen och överallt där han kommer åt. Nu är jag blöt, och mitt ansikte kliar. Ska snart ställa mig i duschen och tvätta mig med stålull, men först ska jag nog ringa dagens halvtimmessamtal till Ylva.

Hörs, lovers.

9 kommentarer

  1. bbb

    Om han verkligen slickade överallt där han kom åt är det nog inte bara i ansiktet det kliar misstänker jag 😛

    Skönt att det ordnade sig med receptet!

  2. affe

    vad är det som gör att just din blogg ligger uppe på vk’s förstasida, det finnsmånga andra och många bättre att lägga där.

  3. Satmaran

    Låter som du skulle förklara för den store mannen att han ska slicka på nåt annat i framtiden. För det är väl inte vad du vill bli, någons slickepinne? Och, om det är tillåtet av vara ekivok, att vara slickepinne borde väl vara förbehållet honom???

  4. bbb

    Det finns ju så många andra bloggar, som ni själv skriver, varför läser ni då denna om ni tycker så illa om den??

    Surt sa räven…..

  5. Anders

    Hennes blogg ligger inte alls på första sidan hela tiden… Det växlar kan jag ju berättar för dom som inte är tillräckligt vakna!! Och de som inte vill läsa, bara att låta bli!!! Själv kommer jag att fortsätta denna lättsamma, trevliga och trivsamma blogg som ofta lockar till skratt!!
    Hejja Josse!!! I Like !!!

  6. Robert

    Lär väl finnas en anledning till att den får ligga på första sidan, den är den populäraste bloggen. Skylta med det som är bäst.

  7. Mange

    och populär är den för att Jossan långt ifrån är PK. Man får så jävla mycket politisk korrekthet och rövslickeri varje dag i mediabruset, därför är det skönt att få läsa en blogg som inte handlar om något speciellt och där skribenten för en gång skull inte bryr sig om vad folk tycker när hon skriver om svordomar och sitt, bitvis annorlunda, privatliv. Gillar man det inte – låt bli att läsa. För oss andra är det rätt kul.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.