Om Josefin

Om gårdagen

Hej, hej.

Jag, Lars och hans polare Rickard drog iväg och badade i ett kalkbrott igår. Vattnet var grönblått och iskallt, och karlarna var givetvis veklingar och kastade sig i vattnet långt efter den norrländska präriens gudinna. Efteråt drog vi hem och spelade TV-spel och glodde på något klipp med en jävligt rolig ståuppkomiker vid namn Pablo Francisco. Lars somnade jättetidigt och låg mitt i sängen och snarkade och jag försökte mig på ett desperat "LAAARS, JAG ÅKER HEM I MORGON!!!!!" för att väcka honom och få hans uppmärksamhet för en stund. Men han fortsatte sova, så då satte jag mig i soffan i stället och kollade på CSI och tröståt Kexchoklad. Missnöjd som fan.

Har nyss vaknat och ska snart börja packa ihop mina saker och boka tågbiljett till Stockholm. Måste även hinna byta musik i Mp3-spelaren, värma lite käk åt Lasse liten och ta reda på hur jag ska ta mig in till Örebro. Tänkte även försöka diska undan lite här.

Fan vad jag blir lycklig när en hel armé av främlingar går in och försvarar mig när det droppar in kritiska kommentarer. Jag förstår förresten inte alls kritiken. Det enda negativa jag kan komma på om min blogg är att det skrivs på tok för sällan i den. Hihi.

3 kommentarer

  1. Anders

    Japp!! Din okända arme står bakom dig oavsett vad du skriver om, så fortsätt du bara och skit i de som kastar fram kritik!

  2. GuldLasse

    Sorry att jag var en så trött working man, jag försööökte vara vaken! ..å nu åker du snart ifrån miig..ååhee..hur ska jag klara mig nu?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.