Om Josefin

Om festande och freaks

Hej, hej.

Igår var det en trettiotreårig man från Umeå som skrev till mig på ett community och undrade om jag ville "kick him in the nuts". Nej, tänkte jag. Inte om du njuter av det i alla fall, ditt jävla freak.

Gårdagen var mycket trevlig, faktiskt. Mötte upp Sofia i Gamla Stan rätt sent på kvällen och drog sedan iväg till Medborgarplatsen. Där träffade vi en snubbe som satt med en bandare och lyssnade på Dropkick Murphys, så vi sjöng med litegrann och bad sedan om tips på vilken krog vi borde besöka. Han tipsade om syltan Carmen, så vi drog dit men blev nekade i dörren. För herregud, vi är ju faktiskt bara nitton och ett halvt. Istället drog vi till Bröderna Olssons Garlic and Shots där det egentligen var tjugotre, men där man tydligen kommer långt med lite norrländsk charm. Så vi fick vara kvar, och firade därför med shots och bärs. Yeehaw. Efter ett tag började vi snacka med två karlar vid bordet bredvid, och drog med dem på efterfest i Hammarbyhöjden. Där drack vi upp en av snubbarnas öl och jag satt på golvet och var imponerad av hans skivsamling (bland annat hade han Johnny Cash på Österåker, hur jävla fränt är inte det, va?). Vid halv fyra eller något beställde jag en taxi och så bar det av hemåt. Det var min kväll det.

Nu sitter jag här och luktar äckligt. Har på mig samma linne som jag hade på mig när jag badade i det där kalkbrottet och som jag sedan tvättade med duschkräm igår hemma hos Lars. Trots det doftar jag inte hallon. Very strange. Ska snart iväg till Tantolunden där Boll och Bira Cup pågår för fullt, för att hämta upp ett gäng skivor som ska med upp till Umeå och Anna och Åbergs distro. http://www.oiaintdeaddistro.com. Check it out.

4 kommentarer

  1. AGE

    Jag har fan också Johnny Cash på Österåker på vinyl! Men aldrig har väl jag fått något cred för det! ORÄTTVIST!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.