Om Josefin

Om att vara lite stressad

Hej, hej.

Jag har lunch och borde känna mig lugn som en filbunke, men det gör jag inte. Har flängt runt hela morgonen och oroar mig hela tiden över att ha glömt bort något som jag faktiskt måste göra. Jag har faktiskt drömt mardrömmar om det här jobbet. Det är helt sant. Har vid tre tillfällen, när jag var nere i södra Sverige, drömt att jag glömt bort att åka till VF de två gånger om dagen som jag måste åka dit. Att jag inte kommit på det förrän kvart i fyra då det redan varit för sent, och att jag till råga på allt lyckats panga fronten på Kurredutten (budbilen). Det är ett svårparkerat jävla as, ska jag be att få tala om.

Igår var farsan och hans fru Anna och kollade in min lägenhet. Med sig hade de två rökta abborrar som de fiskat upp i havet samma dag, och dessa kadaver frossade jag och Bibi på igår kväll tillsammans med tunnbröd, grönsaker och pulvermos medan vi kollade igenom typ trehundra gamla bilder som jag hade tagit med från morsan (var där och påbörjade the final utstädning av mitt flickrum igår kväll) samtidigt som jag läste högt ur min dagbok från klassresan i sexan samt ur en vanlig skrivbok från samma år som jag, Disa och Bibi hade för att skriva meddelanden till varandra på lektionerna. Så sjukt töntigt. Ska bjuda på ett utdrag ur den senare. Om ni vill, alltså.

Ikväll är det Ung-möte, och det är ingen idé att dra hem från jobbet innan det börjar. Lika skönt det, förresten, för det luktar gammal bastu i min lägenhet och ligger två lik på köksbordet. Nu vankas det tömning av återvinningstunnor, slängning av motbjudande sopor och massa andra roliga saker som också står på schemat. Först en kopp kaffe dock, ty det har jag förtjänat.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.