Om Josefin

Om cruising

Hej, hej.

Igår var jag på jobbet i tolv timmar, eftersom vi hade redaktionsmöte som vanligt och det inte var någon idé att dra hem efter att jag slutat på Budcentralen. Efteråt drog jag hem till morsan och lånade aset som hon och Göran kallar för bil (förlåt, jag är faktiskt tacksam över att jag får låna den), och därefter plockade jag upp Hinken hemma hos honom och så drog vi iväg på Ica Maxi och handlade. Sedan cruisade vi. Oj, vad vi cruisade. Jag visade stockholmaren stans alla sevärdheter, typ Överskottsbolaget, Ålidhem och Carlshem. Sedan körde vi omkring i mörkret ute på Ön innan det var dags att bege sig hemåt igen.

Nu sitter jag på jobbet och har ganska nyligen tvättat bort en liten Hitler-mustasch som jag råkade göra på mig själv när jag pillrade på nosringen medan jag fortfarande hade trycksvärta på händerna. Inte klädsamt alls.

Lyssnade på radio igår medan jag körde till VF, och då pratade Magnus Uggla om sin blogg och sa att man måste skriva minst sex gånger om dagen för att folk inte ska tröttna och glömma bort en. Tänkte försöka mig på något sånt, för han har ju faktiskt rätt. Frågan är bara vad som är viktigast – kvalitet eller kvantitet?

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.