Om Josefin

Om andras småbrorsor

Hej, hej.

Det här är Disas lillebror Andreas, och han är jättesnygg. När han var liten brukade jag och Disa knuffa honom i myrstackar och slå honom för att det var så kul när han jagade oss med sin Bobby-car. Vi lät honom aldrig vara med och leka, och en gång lurade vi honom att hans och Disas mamma låg död på golvet på Ica-Träffen på Carlshem, och detta gav honom troligtvis men för livet. Skitkul, tyckte vi då.

Numera är Andreas en sådan som väldigt gärna får vara med på våra brudträffar och fester. Man varken slår, knuffar eller lurar honom, utan njuter bara av hans sällskap. Idag fyller Andreas sjutton år, enligt apberget.se. Jag hade för mig att han fyller år den tjugosjätte, men det är skit samma. Grattis, lilla A! Du är en kul typ.

2 kommentarer

  1. staffan westfal

    Josefin, tack för en fin sommar. Det har varit så trevligt varenda gång jag stött på dig och fått växla några ord. Det är inte utan att du saknas i VK:s korridorer. Och du! Håll ut! Du kommer att skaffa dig ett jobb du trivs med, och där du får nytta av din talang att göra ord till lättflytande text.
    All lycka tillönskar dig av din vän, hoppas jag,
    staffan w

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.