Om Josefin

Om mitt nya yrke

Skulle DU vilja att den här tjejen mekade med din bil, eller?

Hej, hej.

Josefin, vad har du gjort idag? undrar ni.
Vad har jag INTE gjort idag! svarar jag då.

Drog till Lars jobb kring tre och satt då och glodde på en stol medan han bytte bromsslangar och skickade en ful Volvo upp och ner i luften. Därefter låg han över motorn och putade med röven, medan jag lekte paparazzi. Sedan fick jag hjälpa till med att sätta fast en grej på en mojäng, sitta i en brandbil, samt spexa med neongula tranceglasögon på näsan, hörselkåpor över öronen och en skitstor skiftnyckel över axeln. Jag är född till det där jobbet.

När Lars hade slutat drog vi förbi hans föräldrar och drack lite kaffe, och jag lånade en gigantisk, orange bonnläppströja för att slippa frysa när vi sedan skulle dra vidare till crossbanan. Där stod vi sedan och glodde ett tag innan vi drog vidare till en av Lars kompisar, Tim, för att spela tv-spel och läsa Bergslagsposten/Nerikes Allehanda. Nu sover Lars och jag glor på Desperate Housewives. Vilken fantastisk dag.

2 kommentarer

  1. bbb

    Vilken läcker bild på dig, klart du skulle få ta hand om min bil 😉 Eller vänta nu….. hmmm, bilen…. du kan inte fixa avloppet istället?

  2. stickan

    Ja det klart men ja tror det får bli någon gammal bil du får meka i bruksbilen behäver jag.
    Men jag saknar skiten i ansiktet som du sa.
    Men vilken babe!!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.