Om Josefin

Om nördar

Hej, hej.

Jag sitter naken, invirad i ett täcke och kliar mig i ögonen så att sminket från igår dras ut över nyllet som långa, svarta streck. Känner mig äcklig och lite deppig. Deppig för att jag taggat sedan i söndags på att få se The Go Getters ikväll, men att det nu inte verkar bli av bara för att Lars knaprar antibiotika och för att ingen av hans polare längre är peppade. Jag köpte en ny kjol igår bara för ändamålet (och örhängen!). Buhu, buhu. Äcklig är jag för att jag är ett äckligt äckel med rufsigt hår, smink i hela ansiktet och en smak i munnen som om någonting dött i min munhåla.

Lars köpte en ny dator igår av en nörd i Kumla som tydligen kallar sig själv för Mr Devil. Vi åkte dit och hämtade den på eftermiddagen. Han hade rensat datorn på det mesta, förutom bakgrunden på skrivbordet som var jätteful och hade texten ’SeXy Sunshine, you know who you are’ över hela skärmen. Vad menas med det, egentligen? Haha. En annan sak han hade glömt var att ta bort sina sparade konversationer på MSN, så dessa sitter jag och läser nu. Tydligen lyssnar han på skitmusik, gillar cruising, spelar World of Warcraft, jobbar som städare, dricker mycket ren sprit och verkar betuttad i någon som heter Lovisa som jobbar på hans jobb. Hans mamma sover ofta över hos sina föräldrar, och bjuder ofta sin son på mat. Ibland fikar de Mariekex och dricker saft – gärna utomhus. Mycket intressant!

Oh well. Nu ska jag sluta deppa och intala mig själv att jag får festa och kolla på bra band när jag kommer hem till Umeå istället. Ska hoppa in i duschen så fort Oprah är slut och ta tag i mitt motbjudande yttre.

Fridens liljor.

2 kommentarer

  1. Emelie

    Hahahah! så jävla kul att hans msn-konversationer är kvar!
    Det är dessutom väldigt kul att det alltid är samma säkerhetsfråga när jag ska kommentera… ska det vara säkerhet det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.