Om Josefin

Om ovälkomna besök

Hej, hej.

Den bästa belöningen när man stigit upp tidigt för att uträtta helt otroligt viktiga saker är att sedan få ta en eftermiddagslur. Senast klockan tre i eftermiddag ska jag ha orkat pallra mig hem till min egen lägenhet, krupit ner i sängen och öppnat den fantastiska bok jag håller på med nu. Har faktiskt inte sovit många timmar i natt, mest på grund av att jag läste till klockan halv fyra. Sedan när jag tänkte att jag faktiskt borde försöka sova och därför släckte lampan så blev jag mörkrädd och tände igen. Låg nämligen och stirrade på kikhålet i ytterdörren, och det började röra sig och så såg det ut som att någon stod på andra sidan, och då höll jag på att skita ner mig. Jag vill verkligen inte att någon okänd ska komma och hälsa på mig mitt i natten. Min ytterdörr är så klen, och en yxa skulle kunna göra detta ovälkomna besök till verklighet. Jag säger nej.

Inom en snar framtid ska en man stirra mig rätt upp i kärleksgrottan och peta i mig med kalla verktyg. Min första gynundersökning, vilken grej, va! Jag är spänd av förväntan. Upprymd.

En kommentar

  1. Emma

    Det bästa är ändå när de hissar upp en långt upp i taket och riktar lampan så de ska se bättre 😛 Man känner sig ganska… uppfläkt 😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.