Om Josefin

Om min blogg

Bibi

Hej,

Jag heter Josefin, men mina vänner kallar mig för Gin. Idag passerade jag hundrafuckingtusen sidvisningar på min blogg, som ju faktiskt bara handlar om en egentligen ganska ointressant person som jag trots allt jag tycker väldigt mycket om. Josefin heter hon, men kallas av sina vänner för Gin.

Jag har firat denna underbara dag med att tvätta, sova, se på teve och äta pasta med pulversås. Som en avrundning tänkte jag betala mina räkningar, och sitter därför hemma hos min solariestekta mamma. I morgon ska jag ge mig ut i det vackra vädret och handla mat, bleka mitt hår och se om det till slut ska falla av helt och göra mig flintskallig, samt cykla till Onoff med min dator så att den kanske blir normal till slut.

Tack för att ni läser, kommenterar och morsar när jag är på krogen. Tack för att ni inte anmärker på alla syftningsfel och andra irriterande grammatiska fel. Tack för att ni får mig att känna mig lite viktig ibland, för det är fan ganska kul.

3 kommentarer

  1. stickan

    hej hej det är starkt jobbat jag skall ivrigt fortsätta läsa allt roligt som vanligt…… lycka till med datorn.

  2. Helena

    hej. jag har ingen aning om vem du är, men har läst din blogg ett tag nu. den utgör väldigt trevlig läsning här i världen. & jag kommer garanterat fortsätta läsa den 🙂 lycka till med datan också!

  3. Jag

    Hamnade på din blogg av en slump. Visade sig vara ett mycket trevligt läsande. Skriv lite oftare bara. Ser fram emot nästa inlägg.(Vet inte heller vem du är, men rolig är du)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.