Om Josefin

Om att inte må så bra

Hej, hej.

Vaknade upp på en tältsäng ståendes i mitt gamla flickrum hemma hos morsan av att ett av grannbarnen sköt en innebandyboll mot sin sovrumsvägg, som ju också är min vägg. Det var ganska enerverande, så jag steg upp och låste sedan in mig på toaletten med ett stort glas vatten och senaste Bil och Bostad. Sedan kräktes jag upp cirka tre liter skummigt vatten.

Det var kul igår. Först öl och förfest hemma hos Sofia på Gimonäs med mina vänner samt min bror, och sedan Shape Up på Plaza med Ylva, Bibi och Betty. Åberg och Terner var också där, liksom Frida, Emelie, Sandra och Stina. Med flera, med flera. Kvällen resulterade i en blitzkriegfylla av rang och att jag blivit ännu mer peppad på att jobba på Volvo. Jag kom även på att det inte är så kul att dansa om man inte har en neonpinne i näven, och att det faktiskt är kul att gå ut i Umeå, bara man inte gör det så jävla ofta.

Nu tänker jag ägna en stund åt att försöka få tag på Bibi. Jag hörde något om ett slagsmål och ett krossat glasbord. Det låter spännande! Jag hatar glasbord.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.