Om Josefin

Om en återförening

YlvaLady Lovely Locks.

Hej, hej.

Igår fick jag ännu ett sms där det stod att min dator helt plötsligt var reparerad, så nyss for jag glad i hågen och hämtade den. Tyvärr är det svårt att fortsätta vara glad när man inser att allt man skrivit i nästan ett års tid är helt borta tillsammans med all ljuvlig musik och alla spexiga bilder. Det känns helt enkelt jävligt drygt att börja om från början igen.

Snart ska min älsklingstjej och hennes citypudel Trulsa komma och flytta in hos mig. Det ska bli jävligt skönt, måste jag säga, för även om jag tycker om att vara själv och ofta beter mig som värsta enstöringen så börjar jag känna mig lite för ensam ibland. Det är ju faktiskt ganska trevligt att ha någon att surra med efter jobbet (då man har ett), att laga mat till och att gå ut och gå tillsammans med. Jag tänker fråga om jag får skeda med henne också, ty det vore trevligt.

Nu ska jag städa mitt gamla skrivbord.
Senare ska jag dra och handla mjölk så att jag kan dricka O’boy ikväll.
Ikväll flyttar jag hem till grävlingsgrytet igen.

2 kommentarer

  1. cho-san

    Vad är detta? Ska man behöva läsa en (i övrigt suverän) blogg för att få veta livsnödvändig information om sin blodssyster? Måste ta ett allvarligt snack med den där krulltotten…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.