Om Josefin

Om en god morgon

Hej, hej.

Ett tips till alla som, liksom undertecknad, är som lik på mornarna är att börja dagen med att klä av sig alla kläder och sitta naken på ett klinkergolv och smörja in sig med hudkräm. Det vaknar man av. Ett litet tips från mig till er såhär på morgonkvisten bara.

Igår var min lycka gjord när jag försökte mig på att leta fram okända TV-kanaler och hittade Tv4+. Jag älskar den kanalen, eftersom den är perfekt för mig som är världens nattmänniska och gillar att somna ifrån matlagningsprogramsmaraton. Under natten blev det dock inte ett sådant som jag somnade ifrån, utan istället programmet Beyond som leds av någon mupp som påstår sig kunna snacka med andar och genom det lurar sörjande människor. I alla fall så tittade jag på det medan jag åt en mandarin (clementin? satsumas?) och tänkte då på tjejerna på Privatmarknad och att jag saknar att prata om spöken och andar på fikarasterna, samt att jag, om jag fortfarande jobbat på Budcentralen, hade köpt mandariner (clementiner? satsumas?) till alla på VK.

Egentligen vet jag inte riktigt varför jag är vaken just nu, men jag tror att det kan ha att göra med att jag känner att jag måste rycka upp mig och skriva lite texter. Sedan har jag bokat tvättstugan klockan tolv också, vilket verkligen var på tiden.

Nu tänkte jag unna mig lite frukost.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.