Om Josefin

Om gårdagen

Hej, hej.

Sitter och käkar frukost (orkar inte laga middag när det ändå bara är jag som ska äta) och kollar med ett öga på 7th Heaven. Har typ sovit hela dagen efter att ha suttit uppe inatt och skrivit en artikel samt kollat på Ricki Lake. En gång fick jag höra att jag har en jävligt funky taste när det handlar om val av teveprogram och det kan nog stämma.

Igår var en bra dag på många sätt. För det första så tackade jag ja till ett halvtidsjobb som ledsagare, sedan fick jag mitt lönebesked där det stod att jag ändå får ganska bra med pengar den här månaden tack vare semesterersättningen, och slutligen så hade Bilmekanikern tagit ledigt över jul för att komma och hälsa på i Northland. Desstom frågade en granne hur jag trivs i min källare. Jag har ju knappt vetat vilka mina grannar är, men nu har jag till och med pratat med en av dem. Vilken grej, va? Jag ba ’Jo, det är grymt! Rör i taken och mörkt, men ganska mysigt. Och nära tvättstugan!’. Egentligen är det ju inte bara nära tvättstugan. Jag bor ju för bövelen nästan i tvättstugan, och det är trevligt. Doftar gott och sådär. Frågan är bara varför jag berättar det för en granne som undrar hur jag trivs i min lägenhet.

Ikväll ska jag fika med Disa som jag inte har träffat på väldigt länge. Hon har ett och annat att förklara (men väldigt trevligt ska det bli)!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.