Om Josefin

Om Josefin och Diskborsten

Hej, hej.

Jag och Diskborsten sitter i varsin soffa i mitt vardagsrum och har just ätit pizza. Jag firar denna ljuvliga fredag genom att dricka en öl (som om fredagar på något sätt skulle skilja sig från veckans övriga dagar när man är arbetslös…) och Diskborsten verkar mysa med de fyra par glasögon som hon lånat hem från Synsam. Hon ser lite ut som en pilsk lärarinna.

Ikväll ska jag på hemmafest på Berghem tillsammans med Sofia, Micaela, brorsan med flera, med flera. Om det inte hade vankats fest hade jag istället suttit hemma och ägnat mig åt mitt nya, stora intresse – Rollercoaster Tycoon. Lånade det spelet av Diskborsten i förrgår och har ägnat flertalet timmar åt att anlägga rabatter, bygga rosa berg- och dalbanor (allt på mitt nöjesfält är förresten rosa, och alla attraktioner heter saker som ’Ta Bil’n’, ’Häst’n’, ’Körv’n’ och ’Happy Colour Girl’) och anställa maskotar. Längtar redan tills jag får spela igen.

Apropå ingenting så rapar jag nog högst i hela världen. Bibi brukar se rädd ut när helvete brakar lös, och till och med undertecknad blir ibland förvånad. Synd att det inte är något man direkt skriver i sitt CV.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.